Асприля: ЦСКА трябва да печели всеки мач

Данило Асприля се завърна в ЦСКА - София и се наслади на победата над Левски през уикенда. До момента той има 5 гола, а всеки път радостта му след гола напомня крокодил. Точно това е и неговият прякор.

ДК към БФС обяви наказанията за ракетите на Левски - ЦСКА - София, "сините" с по-голяма глоба
ДК към БФС обяви наказанията за ракетите на Левски - ЦСКА - София, "сините" с по-голяма глоба

„Получих прякора си преди 8-9 години. След като напуснах България, отидох в Обединените Арабски Емирства и там започнах да изразявам радостта си, наподобявайки крокодил“, обясни Асприля.

Нападателят заяви, че целите на клуба са да спечели всички възможни трофеи.

„Щастлив съм, че се завърнах в тази страхотна държава, която усещам като своя дом. Още, когато напуснах, бях убеден, че ще се върна някога тук. От няколко години бях готово да го направя.

Опитвам се да помагам с опита си, но в ЦСКА има много опитни футбоилсти. Опитвам се да предавам именно знанията си на младите. Загубата от Локомотив Пловдив бе много тежка за нас. Но ние знаехме, че мачът с Левски ще е съвсем различен. Успяхме да обърнем нова страница. Аз мисля, че ЦСКА трябва да печели всеки мач. Всички знаят какво означава дербито между двата тима за българския футбол. В тези години в този мач участват доста силни футболисти“, разказа Асприля пред "Домът на футбола".

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички