Стоичков за “Армията”: Някои ще имаме козирка, някои няма да имат

Легендата на българския футбол Христо Стоичков направи любопитен коментар относно строежа на стадион “Българска армия”. Преди няколко дни Камата, който е собственик на 20% от акциите на ЦСКА - София, беше лично на съоръжение, за да види как върви демонтажа на “Армията”. След това той се похвали, че си взел чим от терена, който ще окичи в залата си на славата. Стоичков говори днес пред медиите от Брюксел, където участваше на конференция.

Стоичков за Гонзо: Само му желая да си удържи на думата
Стоичков за Гонзо: Само му желая да си удържи на думата

“Започна се, някои ще имаме козирка, някои няма да имат. Всичко върви по план, радвам се, че хората си вършат работата, уникално момчета, уникална група. Казаха, че тук до месец - месец и нещо всичко ще е разчистено и ще се прави това, което е по план. Има много неща, които трябва да се довършат. Тръгнали са, почти целия стадион вече няма бетон, остана само централната трибуна, но е добре.

Носталгия голяма. Чимът отива в Залата на славата, естествено. Знам първия ден, когато съм влязъл в съблекалнята, първите ми стъпки през тунела, там, където съм стоял толкова много години и мачове. Носталгията е голяма, но тя отмина. Последният мач, когато играхме, тогава може би беше за последно. Дано оттук нататък всичко е по план. До месец и нещо казаха, че всичко ще е разчистено и оттам нататък може би след година и половина ще имаме едно съоръжение, на което ще се радват хиляди хора”, заяви Стоичков.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички