Сираков предложи как да се справим с хулиганите и заяви: Сами се бихме, все още не съм притеснен за Европа

Собственикът на Левски Наско Сираков обяви, че днес “сините” сами са се били срещу ЦСКА - София. Той отдаде поражението с 0:2 и на късата резервна скамейка, но добави, че клубът трябва да се съобразява с финансовото си положение. Босът на тима допълни, че на този етап все още не е притеснен за участието на отбора в Европа.

Относно ексцесиите по трибуните Сираков каза, че държавата трябва да се справи с футболното хулиганство и предложи да се действа като в Гърция.

ЦСКА-София нокаутира Левски пред над 30 000
ЦСКА-София нокаутира Левски пред над 30 000

"Сами се бихме. Получихме нелеп първи гол. Разбира се не играхме и това, което можем да играем. Някои от футболистите бяха притеснени. Имаме много млади играчи. Трябва да вдигнат главата и да гледат напред. Ние си знаем слабостите.

Липсата на трима играчи е много тежка. На пейката има един по-опитен Фадига и нищо друго. Знаем къде са ни проблемите, но с оглед финансовто ни състояние трябва да се съобразяваме.

Държавата трябва да се справи с футболното хулиганство. Ние каквото и да говорим, това е от много години този проблем. В съседна Гърция показаха как се справят с това.

Дали съм притеснен за евроучастието? Не. Все още не", завърши Сираков.

Sportal.bg вече и във Viber, последвайте ни!
Sportal.bg вече и във Viber, последвайте ни!
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Снимки: Startphoto

Още от БГ Футбол

Виж всички