Мануел Суарес: Искам да благодаря на всички

Мануел Суарес говори след триумфа на Балкан над Черноморец с 83:75, който бе достатъчен, за да вземе отборът седмата си шампионска титла в Националната баскетболна лига. Ботевградчани победиха с 3-0 в серията и вдигнаха трофея в "Арена Бургас". Чилиецът пък стана най-полезен играч на финалната серия, като днес изигра още един чудесен мач, записвайки дабъл-дабъл от 13 точки и 12 борби.

Седмата е факт: Балкан защити титлата си в НБЛ и доказа шампионското си ДНК
Седмата е факт: Балкан защити титлата си в НБЛ и доказа шампионското си ДНК

"Първо, трябва да да благодаря на моите съотборници, на моя треньор - без тяхната работа всеки ден, нямаше да стигнем до тук. Много съм щастлив, развълнуван и благодаря на абсолютно всеки един от моите съотборници, абсолютно всички бяха страхотни. Ние знаехме от началото, че ще бъде много тежък мач. 

Мануел Суарес е MVP на финалната серия в НБЛ
Мануел Суарес е MVP на финалната серия в НБЛ

Аз казах много пъти, че те са много, много труден отбор. Те бяха опрени до стената, но ние се фокусирахме и се върнахме към това, което трябва да правим, а именно да си вършим работата. Ще видим дали ще остана за още една година. Искам да благодаря на всички, обичам всеки един от феновете. Тази победа е за вас, за вашата подкрепа. Без феновете ние сме нищо", сподели чилийският център.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти