Джордан Тъкър: Трябва да покажем, че искаме да спечелим титлата

Джордан Тъкър говори след загубата в първия мач от финалите на Националната баскетболна лига между Балкан i Черноморец, който приключи при 87:74 в полза на ботевградчани. Най-резултатен в целия двубой бе именно той с 29 точки, но огромна част от тях паднаха преди почивката и не се оказаха решаващи за края на мача.

Балкан направи първата крачка към втора поредна титла
Балкан направи първата крачка към втора поредна титла

"Започнахме двубоя доста горещо. След това те отидоха на почивката с идеята да ме спрат и им се получи. Имам проблеми с този отбор цяла година, мисля че това е най-добрият отбор, срещу който сме играли през сезона. Много уважение за тях, трябва да гледам мача отново и да видя какво можех да направя по-добре. Не изглеждаше, че някой има ритъм и затова реших да се опитам да донеса победата на момчетата. Не е егоизъм просто поех контрола над нещата, но понякога моята агресия води то това.

Тези момчета си играят вкъщи, те вкараха стрелбите си, а ние не. Не успяхме, както виждате от статистиката, те имат доста играчи, които отбелязаха днес. Двама или трима имаха много добър мач и просто трябва да играем по-концентрирано в следващия. Трябва да покажем, че искаме да спечелим титлата, а не просто че сме щастливи да сме тук. Мисля, че накрая ще се покаже кой играе най-силно. Виждаме се в шампионата по 3-4 пъти с тези отбори и всеки може да ни прочете добре, всичко ще се реши с това кой играе най-здраво и кой печели равностойните битки за топката. Според мен съм в добра форма, това е първият мач и ще гледаме видео от него, за да поправим грешките си", сподели Тъкър.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти