Гледай на живо

Гледайте на живо мачовете в Шампионската лига тук!

Васил Евтимов: Нищо не е станало

Старши треньорът на Черноморец Васил Евтимов не прави големи драми от поражението от Балкан със 74:87 в първия мач между двата тима от финалната серия за титлата в НБЛ. 

Балкан направи първата крачка към втора поредна титла
Балкан направи първата крачка към втора поредна титла

"В първите осем минути това беше отбор, който беше дошъл да играе финал. Оттам нататък не беше така. Борбата я загубихме, точките на втори шанс също. Нищо не е станало. Хубавото е, че след два дни имаме мач пак тук. Защо да не спечелим в понеделник? Серията тепърва започва. Искам да изглеждаме по различен начин, защото като цяло не съм доволен. Така не става, когато се играе финал, трябва да играеш отборно.. Днес беше нещо като предсезонен мач. Без Мунис Туту и неговата организация няма как да спечелим мач. Макол Мойен го няма в целите плейофи. 

Не движим топката, а тя трябва да се движи - това е. Това се променя точно за един час. Сега, ако започнем да играем отново, ще видите различен Черноморец. Даже не съм ядосан в момента, защото знаех, че точно това ще се случи. Исках те да го разберат. Това е съвсем нормално. Надявам се в понеделник да са си взели поука. Ако ги е задоволило стигането до финал, да играем още два мача и да се прибираме", заяви Евтимов.

Последвайте канала ни в

Снимки: Startphoto

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти