Директор в Твенте загатна, че Мисиджан може да се завърне в Лудогорец

През изминалия зимен трансферен прозорец един от най-класните футболисти, играли в Лудогорец – Върджил Мисиджан – беше много близо да се завърне в Разград. Двете страни, притиснати от времето обаче, не се разбраха и крилото остана в настоящия си тим Твенте. Той обаче може да подпише с „орлите“ през лятото. Поне това са опасенията на спортния директор на Твенте Ян Стройер. През юни изтича договорът на Мисиджан с петия в Ередивизие и той ще може да подпише с Лудогорец като свободен агент.

Крило напуска Лудогорец през лятото
Крило напуска Лудогорец през лятото

„Върджил прави добър сезон, а освен това прекарва страхотно със семейството си. Не мисля, че има много клубове в Нидерландия, които имат по-добри играчи. Въпреки това има реални шансове Мисиджан да напусне. Той би искал отново да замине в чужбина и бившият му работодател от Лудогорец би искал да му предложи тази възможност. Щедра оферта от българския топ клуб беше отхвърлена миналата зима“, обяви Стройер пред сайта Tubantia.

Мисиджан се представя много добре през този сезон, като до момента има 23 мача, в които се е разписал 6 пъти. Отборът му пък заема 5-ото място в Ередивизие.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички