Български треньор показва как работи академията на Уулвс

Български треньор показва как работи академията на Уулвс

Академията на Уулвърхемптън притежава най-високата категория в Англия – Категория 1. За да покрие изискванията, клубът е инвестирал над 4 милиона паунда в изграждането на своята база. Поглед отвътре дават футболният агент Георги Захариев и треньорът в академията на вълците – Адриан Ганчев. Адриан работи като наставник на У14 формацията в академията на Уулвс. Притежава бакалавърска степен по човешка биология и физиология към университета в Екзитър и магистърска научна степен на тема "Изследване на нови методи за калкулиране на физическото натоварване в тренировъчния процес“ към университета в Уулвърхемптън. Бил е и отговорник за дейностите свързани със спортна наука към U18 отбора. 

Георги Захариев е футболен агент, който през последните години обръща внимание върху проблемите в детско-юношеския футбол у нас. На последните избори за президент на БФС бе и един от кандидатите, като представи подробна програма за развитие на българския футбол. Чрез серия от документални филми от цяла Европа, Георги Захариев се опитва да покаже добри практики във футболните академии на редица отбори.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти