Киърън Трипиър удължи договора си с Нюкасъл

Киърън Трипиър удължи договора си с Нюкасъл

Защитникът на Нюкасъл Киърън Трипиър удължи договора си с клуба до 2025 година. 32-годишният ветеран се представя страхотно откакто се присъедини към "свраките" от Атлетико Мадрид през януари 2022 година и това е убедило шефовете на клуба да го обвържат за по-дълъг период. До момента той има 3 гола и 6 асистенции в 3 мача за клуба.

"Абсолютно щастлив съм, че удължих договора си с клуба. Имам да отправя много благодарности към мениджъра, събствениците, феновете и моите съотборници. Още от първия момент всички ме накараха да се чувствам добре тук и искам да помогна на клуба да постигне велики неща. В момента се намираме в позитивен период и не бих искал да бъда никъде другаде", заяви Трипиър при подписването на договора.

"Това е заслужена награда за сезона, който той прави. Той е невероятен, както на терена, така и извън него, показвайки истинско лидерско поведение в трудните моменти когато пристигна, а сега той поведе отбора към чудесното му представяне. Не мога да го похваля достатъчно за всичко, което дава на клуба", сподели пък мениджърът Еди Хау.

Вече може да спечелите 200 000 лева от Sportal.bg в новата секция "Домът на феновете"
Вече може да спечелите 200 000 лева от Sportal.bg в новата секция "Домът на феновете"
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички