Емил Виячки: Ако играем финал за купата, надявам се да го спечелим

Централният защитник на Славия Емил Виячки даде интервю пред Sportal.bg в Алания, където върви зимният лагер на тима на Златомир Загорчич. Виячки говори откровено пред нашата камера и изрази надежда, че "белите" ще стигнат до финала в турнира за Купата на България.

"Имах лека контузия, всичко отшумя. Тренировките вървят по план. Никога не ми се беше случвало да се контузя в дупката на пръскачката. Просто скандално! Надявам се да стигнем възможно най-напред за Купата на България. Ако играем финал, надявам се да го спечелим, но играем мач за мач. Ще дадем всичко от себе си. Атмосферата в отбора е добра, малките слушат в повечето случаи, ха-ха. От време на време са малко палави, няма проблеми. Трябва да има шеги, за да вървят нещата по-лесно.

Сега като се приберем и като паднат дъждове, снегове, терените стават отвратителни. В България е зле положението откъм терени и бази. Моят идол? Неманя Видич много ми харесваше, страхотен футболист. Всяко единоборство му беше на ръба да убие някого. Аз обичам по-здравата игра. Трима много добри нападатели, срещу които съм се изправял в България? Жорди Кайседо беше добър нападател. Кешерю също. И да кажем Евгений Сердюк. Добър футболист е", заяви Емил Виячки.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички