Паро Никодимов: Вероятно Саша Илич крие някой коз в ръкава

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов сподели как е видял представянето на ЦСКА - София през първия полусезон и призова цялата "червена" общност да се обедини.

"Щом ЦСКА е на върха в класирането, значи полусезонът е добър. Оценката е добра, въпреки че има още какво да се желае и като игра, и като резултати. Мисля, че ще трябват още две или три по-силни попълнения. Трябва малко повече дълбочина на някои постове. И в защита, и в нападение. Саша Илич знае най-добре къде има нужда от подсилване. 

Никога един треньор няма да каже, че играчите му са много, ако има само по двама на един пост. Това е нормално, защото сезоните са дълги и мачовете са много. Той трябва да има дълбочина в състава. Нужна е по-широка скамейка. 

Според мен е възможно Илич да си е запазил някои козове в тайна, но до този момент се справя добре. Лудогорец са малко разсеяни. Имат участие в Европа, освен това играят за Купата и в първенството. Но на тях им помагат в някои мачове малко. А на един силен отбор не би трябвало да му поднасяш така някои неща. Не бива да се подминават някои засади, нарушения и т.н. 

Шеф на ЦСКА - София: Превъзхождаме Лудогорец като игра
Шеф на ЦСКА - София: Превъзхождаме Лудогорец като игра

Дали ЦСКА ще задържи върха, е загадка. Ако има добри класни попълнения, мисля че могат да се справят. Целта през 2023-та година естествено е титлата! Това е най-важното постижение, а след това останалите мечти. 

ЦСКА - София показа 3D модел на новия стадион и обяви важна новина
ЦСКА - София показа 3D модел на новия стадион и обяви важна новина

Стадионът се надявам да успеят да го започнат, защото цялата "армейска" общност заслужава едно модерно съоръжение. През това време ЦСКА може да играе на някой друг стадион мачовете си. Когато аз отидох в клуба през 1964-та, на следващата година започнаха строеж на стадиона и го вдигнаха. И сега ще успеят, стига да има разбирателство и да им разрешат. Всичко трябва да бъде законно. Другото е въпрос на време", сподели Никодимов.

ЦСКА - София остава на “Армията” поне за редовния сезон
ЦСКА - София остава на “Армията” поне за редовния сезон

"В България всичко е възможно и затова не изключвам сценария, който се разви и миналата година. През този полусезон нямам някой любимец от футболистите, който да отлича от останалите. С интерес гледам, ако се изяви някое младо българче. Някой нов Стоичков или Якимов, но много рядко получават шансове тези деца. 

Тиаго Силва: През лятото ще дойда в България, за да отпразнувам титлата на ЦСКА
Тиаго Силва: През лятото ще дойда в България, за да отпразнувам титлата на ЦСКА

Така и се чудя защо са ни тези школи, като не им даваме път на децата. Пращат ги уж някъде да се развиват, но много рядко се връща някой в клуба и това не важи само за ЦСКА, а за всички български отбори. Аз не знам какво имат да делят феновете и ръководството. Ето, че ръководство прави всичко възможно стадиона да се вдигне и да се вземат нови попълнения, които да помогнат да спечелим титлата. 

Весела Лечева: Дадена е юридическа основа за съвместните действия по изграждането на новия стадион на ЦСКА
Весела Лечева: Дадена е юридическа основа за съвместните действия по изграждането на новия стадион на ЦСКА

Някой може и да е сбъркал, но няма безгрешни хора. В едно семейство като се скарат след ден, два се сдобряват. Или обичаш един клуб и искаш да му помогнеш, или не. Трябва да се уважаваме всички и да сме обединени. За една идея се борим всички!", отсече легендата на "армейците".

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички