Гледай на живо

"Трето полувреме" преди Канада - Мароко

Клоп: Нямаше да е заслужено да победим

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе със смесени чувства след равенството 3:3 с Брайтън. Мачът бе истински трилър и можеше да завърши по всякакъв начин. Германецът обаче призна, че нямаше да е заслужено тимът му да спечели с оглед показаното от страна на "чайките".

"В този мач имаше няколко истории. Първата бе за двата ранни гола в нашата врата, след това дойде историята за обрата, който направихме, а накрая и историята как изпуснахме победата в края. Брайтън е много добър отбор, истински отбор. Играха с нова формация и бяхме малко изненадани. Губехме с 0:2, но успяхме да се адаптираме. Вкарахме нашите голове на контраатаки. Можехме да спечелим, но не знам дали щеше да е заслужено. Брайтън заслужаваше да вземе нещо", смята Клоп.

"След всички добри неща, които направихме през седмицата, увереността е като малко цвете и когато някой го стъпче става много трудно. Трябва да приемем този резултат. Той не ни устройва, но това е положението. Говоря с момчетата по същия начин, както говоря с вас. Не знам колко пъти съм им казвал, че трябва да реагираме правилно. Първият гол бе повлиян и от двата отбора - те летяха, а ние бяхме някъде по средата. Това им даде самочувствие и им помогна за второто попадение. Можехме да се защитим много по-добре, но това е футболът и трябва да го приемем. В ден като този, който започна по този начин, бе важно да покажем реакция и борбеност. Щеше да е хубаво да победим. Винаги имаме проблеми с Брайтън, който е много добър отбор, но ние трябва да играем по-добре. Знам, че имаме 10 точки и това е реалността. Няма да се крия от този факт. Трябва да се съберем и да надграждаме", каза още германецът.

Снимки: Gettyimages

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти