Киров: Мачовете с Левски са от най-приятните двубои

Наставникът на Берое Николай Киров сподели своите очаквания преди домакинството на Левски, а също така анализира и цялостната ситуация в старозагорския клуб.

"Хубавото беше, че ги имаше тези две седмици, в които да преценя състезателите, както в спортно-технически, така и в психологически план. И обратното, те да вникнат в нашето виждане за водене на играта. Надявам се, че сме свършили добра работа. По принцип всичко, което беше планирано, беше свършено. Готови сме за следващия двубой.

Нямаме никакви проблеми от организационна гледна точка. Спокойствие в българския футбол вече трудно може да се намери. Наближавайки двубоя с Левски, трябва да се чувства и напрежението в самите играчи, защото то ги държи концентрирани за двубоя.

Вижда се положителния оттенък в играта на Левски, но от друга гледна точка това са най-приятните двубои за игра. Сигурен съм, че на стадиона ще има хубава футболна атмосфера, която ще помогне на играчите да покажат голям процент от своите възможности.

Мисля, че има по-голяма разлика през този сезон в efbet Лига в сравнение с предния. Отделят се една група водещи отбори и друга, която е доста по-назад. Има разлика, но нашата задача е с работа да достигнем водещите отбори. Оптимистично сме настроени, надявам се, краят да е добър", заяви той пред „Дспорт“.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти