Златомир Загорчич: Рано е да се говори за титла

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич сподели мнението си след успеха над Хебър (3:0). Наставникът на "белите" бе доволен от своя отбор и показаното самочувствие. Опитният специалист остава здраво стъпил на земята и заяви, че е много рано да се говори за титла, въпреки доброто представяне на тима дотук.

"Не беше чак толкова лесен мач, просто се подготвихме много добре и го изиграхме по начина, по който тренирахме. Само в началото позволихме да ни вкарат гол, за наш късмет беше засада. От всичко останало съм доволен и трябва да продължаваме по същия начин", започна Загорчич.

Класическа Славия не се затрудни срещу Хебър на "Васил Левски"
Класическа Славия не се затрудни срещу Хебър на "Васил Левски"

"Контролирахме си нещата на терена, знаехме какво трябва да направим, имахме и още положения. Можеше по-рано да решим мача. Най-много ми хареса, че имахме търпение, чакахме си своите ситуации и успяхме да ги реализираме.

Галин Иванов: Отново изпитах най-хубавото чувство във футбола
Галин Иванов: Отново изпитах най-хубавото чувство във футбола

Спечелихме си три от четирите мача като гости. Искам срещу всеки един противник да показваме едно самочувствие и желание.

24 Хебър (Пазарджик) - Славия

Всеки човек има правото да си мечтае. Рано е да се говори за титла. Гледаме мач за мач, вече си мислим за двубоя с Ботев (Враца). Трябва да покажем едно самочувствие, за да зарадваме нашите си фенове", заяви Загорчич.

Още от БГ Футбол

Виж всички