Десподов изригна срещу съдията, смъмри колектива и обясни ситуацията си в Лудогорец

Крилото на Лудогорец Кирил Десподов бе разочарован от загубата с 2:4 от Динамо (Загреб). Националът засегна няколко теми в изказването си след срещата, като първо нападна съдийството и в двата мача на двубоите с Динамо, като според него реферите са се подиграли с “орлите”.

Голямата цел на Лудогорец се изпари в Загреб - три червени картона за "орлите" пречупиха надеждите
Голямата цел на Лудогорец се изпари в Загреб - три червени картона за "орлите" пречупиха надеждите

Десподов също така заяви, че според него в отбора е необходимо да има по-добър колектив на терена, а не да се “разправят кой е направил грешка”. Кирил също така изтъкна, че се нуждае от повече доверие и игрови минути, за да си върне формата.

“Трудно се говори след такъв мач. Първото полувреме отстъпихме на Динамо. Допуснахме грешки, доста брак в играта, но е според мен е радостно, че с човек по-малко дори ги надиграхме. Ако Якуб бе отбелязал за 3:3, можеше да се случи нещо друго. Съдията и днес, и в Разград бе 12-и играч. Подиграваш се с Лудогорец в третия кръг на Шампионската лига. Лудогорец не е клуб, с който можеш да се подиграваш така. Мисля, че ги надиграхме и двата мача и направихме всичко възможно. Понякога не се получават нещата както искаш”, каза Десподов.

“Ако искаме да играем в Шампионска лига, трябва да преминаваме такива отбори. Трябва да бъдем и по-голям колектив, мисля обаче, че този отбор има голямо бъдеще. Малко повече ни липсва да бъдем като колектив на терена, а не да се разправяме кой е направил грешка. Трябва да се отърсим от този мач и да мислим за Левски в неделя, ако има мач. Трябва да търсим победи в Лига Европа и да бъдем максимално мобилизирани”, обясни още Кирил.

Шимунджа: Стоя зад футболистите, които започнаха мача, стоя и зад решенията си
Шимунджа: Стоя зад футболистите, които започнаха мача, стоя и зад решенията си

“В момента не съм в добра форма, трябват ми повече минути, повече доверие, в момента съм на около 30% от формата си. Трябват ми минути, за да се върна отново, както бях миналата година. Но бил съм в такива ситуации и преди, ще изляза и сега”, завърши Десподов.

Снимка: startphoto.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти