Гледай на живо

Югоизточна Трета лига: Гигант (Съединение) - Несебър 1:1 /почивка/

Макс е готов да се върне в Drive To Survive

Световният шампион във Формула 1 Макс Верстапен се отказа от участие в петия сезон на поредицата на Netflix за Формула 1 Drive To Survive. Причината беше, че след като е изгледал няколко епизода от сезон 4, Верстапен останал недоволен от начина, по който е бил показан и какви откъси от интервютата му са използвани.

Това решение не допадна на продуцентите на сериала и след идвестни преговори те са се съгласили да му предоставят повече влияние върху начина, по който той ще бъде представян в поредицата.

„Исках да имам възможност да влияя на това как изглежда в сериала, а не както беше преди – давам интервю и не знам какво ще правят с него след това. Единственото нещо, което искам е сериалът да стане по-близък до действителността, поне що се отнася до мен.”

Доктор Марко откри една грешка на Верстапен
Доктор Марко откри една грешка на Верстапен

Макс отново обясни, че държи да контролира собствения си имидж на екрана.

Макс показа отломката, която го дръпна назад в неделя
Макс показа отломката, която го дръпна назад в неделя

„Не мога да повлияя на това как ще показват другите пилоти, но искам да имам възможност да контролирам това, което се случва с мен – допълни пилотът на Ред Бул. – Надявам се, че ще се получи. Разбирам, че сериалът помогна много на развитието на популярността на Формула 1, особено в САЩ и нямам нищо против да изпълня своята роля в него.”

Снимки: Gettyimages

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти