Гледай на живо

Илич с изненадващ избор за атаката на ЦСКА - София за мача с Базел - на живо от "Българска армия" с атмосферата преди двубоя

Лесклер: Биното се опита да ме развесели след финала

Шарл Леклер завърши едва 4-и в състезанието, което трябваше да спечели на „Силвърстоун”, а след финала влезе в оживена дискусия с шефа на Ферари Матиа Биното.

Според пилота, шефът му се е опитал да повдигне духа му и да го развесели след края на състезанието.

„Той наистина се опитваше да ме развесели – обясни Леклер пред Sky Sports F1. – Трябва да гледаме голямата картина. Аз имам поглед само върху моето състезание и от колата няма как да видиш цялата картина. Аз смятах, че съм загубил твърде много време при първата ми серия от обиколки и след това и в първата част на втората ми серия обиколки. Но това е моето мнение, което може и да се промени, когато видя цялата картина.”

Биното: Няма какво да изясняваме
Биното: Няма какво да изясняваме

Това става на разбора след състезанието, който със сигурност ще е интересен.

Карлос Сайнц с първа победа във Формула 1 след една луда Гран При на Великобритания
Карлос Сайнц с първа победа във Формула 1 след една луда Гран При на Великобритания

„Не искам фокусът да пада върху моето разочароващо състезание, а по-скоро да е върху невероятната победа на Карлос – допълни Леклер. – Разбира се, първата победа във Формула 1 е нещо изключително специално. Това е страхотно за тима, страхотно за Карлос. В последните състезания той става все по-уверен и днес отново го показа, радвам се за него.”

Снимки: Gettyimages

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти