Гледай на живо

Локомотив (Пловдив) - ЦСКА 1948 1:3 - Отзивите след срещата

Иво Ивков: Аз ще реша за феновете на мача с ПАОК, вървя към тежко решение

Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков говори относно предстоящия двубой на "сините" с ПАОК в Лигата на конференциите. Той заяви, че до утре трябва да вземе решение относно това дали да има обмен на фенове за срещите в София и Солун.

Ивков: Левски има споразумение с НАП, ЦСКА се управляваше непрофесионално и фалира
Ивков: Левски има споразумение с НАП, ЦСКА се управляваше непрофесионално и фалира

"В непрекъснат контакт съм с колегите от ПАОК. Аз ще взема крайното решение дали да има обмен на фенове и аз ще поема цялата отговорност. Вървя към взимане на решение да няма обмен. Тежко решение, непопулярно. Мисля, че това е най-доброто за клуба. Знам, че феновете искаха да покажат своята сила и навън. Прагматичното мислене налага да вървим към това решение. Направих среща с колегата изпълнителен директор по този повод. Има и препоръки отвсякъде, с оглед на историята на двата клуба с наказания и рецидиви. 

Официално: Кръстев остава на "Герена", отказал по-добри финансови опции заради Левски
Официално: Кръстев остава на "Герена", отказал по-добри финансови опции заради Левски

Утре трябва да бъде взето решението. Аргументите са много. Двата клуба са наказани. Ние сме наказани да затворим сектор от 3000 души и на това място да има транспарант с логото на УЕФА. Гърците са взели решението си за себе си, ние ще вземем нашето. Искахме мнение от феновете, независимо как се тълкува. Получаваме разбиране, но не много охотно. Казвам ви накъде вървим, утре може да се вземе друго решение", каза Ивков. 

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти