Гриша Ганчев обеща: ЦСКА ще стане шампион без да пробива играчи и да купува цели отбори

От ЦСКА - София публикуваха кратко видео със собственика на клуба Гриша Ганчев, в което той отговаря на част от въпросите, зададени от "червените" фенове. Бизнесменът отчита, че е направил грешки по време на управлението си и даде ясно да се разбере, че всеки играч, който е бил или е част от отбора, е съгласуван с треньорите. 

"Отчитам грешките си, че ние не работихме за хората, които обичат клуба истински. Не само заради това, че трябва да се възползват от парите на клуба. Отчитаме, че това перо беше занемарено. Мисля, че в следващите няколко седмици ще се види коренно различно отношение специално към това перо на клуба. 


Сектор "Г" на "Тича": Бездушници! Срам ни е от вас!
Сектор "Г" на "Тича": Бездушници! Срам ни е от вас!

Винаги са били съгласувани всички играчи с треньорите. На всеки един треньор сме му казали "Тези и тези са опциите, избери си - това ни е по джоба". Клубът е над всичко. Над Гриша Ганчев. 

Разликата между мен и един друг бос във футбола е, че при мен всичко не е на всяка цена вече. Ако можем по спортен път и по честен начин, без да пробиваме играчи на други отбори и без да купуваме цели отбори. Искам да си станем по нормалния начин шампиони и ние ще си станем. Сигурен съм. Защото в спорта, когато си честен и се трудиш, няма начин да не бъдеш възнаграден. Ще стане рано или късно", каза Гриша Ганчев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти