Бербатов уважи тържествата по случай 100 години футбол в Благоевград

Бербатов уважи тържествата по случай 100 години футбол в Благоевград

Рекордьорът по голове за националния отбор на България Димитър Бербатов присъства на откриването на тържествата по случай 100 години футбол в Благоевград. Днес в центъра на града празниците започнаха с представянето на изложба под надслов "100 години футбол с любимия отбор". Експозицията от архивни фотоси бе подредена на пл. "Георги Измирлиев" в Благоевград. 

На събитието, организирано от Община Благоевград присъстваха футболисти, треньори и служители от представителния отбор на ФК Пирин и Детско-юношеската школа на клуба, много от легендарните местни ветерани, привърженици и приятели на футбола в града, както и децата от партньорската детска школа Хлапетата (Благоевград). Събитието е под патронажа на кмета на града Илко Стоянов. 

Утре тържествата по случай 100-години Пирин продължават в клуб "GOA", където ще бъдат представени нови инициативи в приятелска атмосфера и с идеята какво може да се направи от обединената общност за доброто бъдеще на футболния клуб. Първият сигнал ще бъде даден в 19:00 ч, а домакин на събитието отново ще бъде собственикът на ФК Пирин Пол Белогур. 

Основна тема на събитието ще бъде: "Как да стана собственик или спонсор във ФК Пирин". Ще се коментират въпросите: "Какво означава придобиване на клубни акции", "Коя е компанията собственик на акциите на ФК Пирин АД".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти