Живко Желев: Много от момчетата имат потенциал, просто им трябва увереност и мачове

Наставникът на Литекс Живко Желев даде мнението си след загубата на своя тим от Етър в мач от 37-ия кръг на Втора лига. “Оранжевите” загубиха с 0:1.

Етър взе своето в Ловеч и запази шансове за директно класиране в елита
Етър взе своето в Ловеч и запази шансове за директно класиране в елита

“С оглед на състава, с който разполагаме, след като трима основни състезатели ни отсъстват, на моменти успяхме да надиграем Етър. За съжаление много вяло получихме гол, след това повярвахме и в края на първото полувреме имахме игрово предимство. За съжалание не успяхмеда вкараме. Второто полувреме отново се опитахме да владеем инициативата, а отборът на Етър разчиташе само на изритани топки.

Вложихме се и за съжаление имаше футболисти, на които не им подхожда да имат толкова неточни подавания. Все пак имат амбиции и цели. Въобще не са са променяли плановете, излизаме да се надиграваме с всеки един отбор.

Един мач трае 90 минути и е по-добре да получиш в началото гол, отколкото в края и да не можеш да реагираш. Така че голът не мисля, че е повлиял. Няма от какво да ни е срам.

Първенството мога да го разделя на 2. Първите 9 мача имахме само 2 точки, много футболисти се забавиха. Бяхме много на приливи и отливи. Вече втория полусезон си направихме добрата серия, събрахме точки и бяхме спокойни за място в групата. Там вече обаче късата пейка си оказа влияние. Много от момчетата имат потенциал, просто им трябва увереност и мачове”, заяви Желев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти