Христо Янев: Сезонът е успешен, свършихме добра работа, пожелавам на ЦСКА да спечели

Христо Янев: Сезонът е успешен, свършихме добра работа, пожелавам на ЦСКА да спечели

Наставникът на Миньор (Перник) обяви след поражението с 2:3 от Добруджа в Добрич, че сезонът за “чуковете” е успешен, а той и неговият екип са свършили добра работа. Също така специалистът пожела на ЦСКА - София да спечели купата на България в утрешния финал срещу Левски.

“Дадохме всичко от себе си не само в днешния мач. Трябва да се борим докрай, да защитаваме това, което сме направили през годината. За мен сезонът беше успешен. Това ще е предпоставка да направим по-добър отбор.

Ако искаш нещо толкова много, би дал повече от себе си. Видях отбор, който се постара, създаде много ситуации за гол. За съжаление това не е достатъчно. Иска се да си концентриран през всичките 90 мчинути”, каза Янев по повод днешната загуба, която отдалечи Миньор от промоция за елита.

“Пътят е доста дълъг и труден. Ще вземем някои положителни неща и ще отбележим негативните, които ни сринаха в класирането. Ще седнем на чисти глави и ще анализираме. Получаваме добра подкрепа. Клубът заслужава да бъде на най-високо ниво в българския футбол. Трябва да благодарим на общината за нормалните условия на работа. Трябва да се постараем да вдигнем малко нивото. Цел efbet Лига? Ще говорим, не зависи от мен. Аз съм само един работник в клуба и изпълнявам това, което се изисква от мен. Свършихме добра работа”, допълни Янев, който добави, че във Втора лига влияят извънфутболни фактори.

Това не е от значение в тази лига. Има други неща, извънфутболни. Но най-вече си попречихме ние, не другите”, категоричен е предводителят на перничани относно ситуацията във Втора лига.

В заключение той каза и няколко думи за финала. “Пожелавам на ЦСКА да спечели”, обяви Янев, припомняйки, че в такива срещи няма фаворит.

Хапни като шампион с безплатна доставка от Takeaway.com!

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти