Йомов: Един гол за мен, един за приятелката ми! Чакаме историческия мач с Левски

Звездата на ЦСКА - София Георги Йомов даде мнението си след победата с 3:1 над Славия. Националът вкара два гола, от които посвети единия на своята приятелка.

ЦСКА - София си гарантира второто място и Европа преди мача на сезона срещу Левски
ЦСКА - София си гарантира второто място и Европа преди мача на сезона срещу Левски

"Да вкараме бързи голове и да си решаваме мачовете до полувремето, ни липсваше. С клатене на мача до края… Трябва бързо да си решаваме мачовете. Няма как да се радвам срещу бившия си клуб, но това беше след първия гол. При втория почувствах вътрешна емоция, имем ден имам, моята приятелка има рожден ден, всичко мина перфектно днес, два гола - един за мен, един за нея. 

19 ЦСКА - София - Славия

Днешният мач ни гарантира второто място, не мислехме за финала, беше от голямо значение да вземем днешния мач. Мисля за финала още откакто продължихме, но имаше мачове, в които трябваше да бъде концентрирани, следващата седмица е много важна за нас, трябва да сме умни и да се запазим свежи, това е един исторически мач, в който по-добрият ще победи. Доста мачове съм изиграл срещу Левски, всеки такъв мач е голям, но точно на финал срещу Левски - ще е един от най-големите мачове, които съм играл. Надявам се да победим", каза Георги Йомов след успеха над "белите".

Хапни като шампион с безплатна доставка от Takeaway.com!

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти