Борислав Михайлов: Хората, които организират протестите, трябва да носят отговорност

Президентът на БФС Борислав Михайлов направи коментар за протестите в страната срещу управляваната от него организация. Той говори пред медиите след завръщането си от Катар, където наблюдава контролните мачове на националния отбор срещу домакините и Хърватия, а след това присъства и на конгреса на ФИФА. 

“Това ли е най-важното? Подобни неща са за рубриката на Евронюз - “No comment”. Tака че не ми е на нивото да коментирам. Който използва деца по този начин, той носи тази отговорност. Какво да протестират? Хората, които го организират, те трябва да носят отговорност и има органи в тази държава, които трябва да вземат мерки за тях. Винаги може да има протести, когато са организирани от определена група хора”, каза Михайлов

Михайлов се срещна с боса на ФИФА
Михайлов се срещна с боса на ФИФА

Той сподели и мнението си за представянето на националите в двата мача в Катар, загубени с по 1:2. 

“Имаше индивидуални грешки. Можехме да завършим и двата мача наравно, дори с Хърватия да спечелим, както се развиваше мачът. В първия мач доста слабо играхме. Във втория момчетата се постараха, така че лично аз съм доволен, защото това е на хубаво място, 10-дневен лагер на хубави стадиони, хубави условия. Надявам се треньорите да са си взели поуките”, заяви още Михайлов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти