Локо (Сф) и Славия си спретнаха мачле с гръмотевици, шеф на "железничарите" свири

Отборите на Локомотив София и Славия изиграха приятелско мачле помежду си в района на Тюрклер в Южна Турция. Двустранната игра премина в добро темпо и завърши 2:1 за "червено-черните", като наставниците Иван Колев и Златомир Загорчич заложиха предимно на юноши и състезатели с по-малко игрови минути през тази зима. Припомняме, че вчера "белите" паднаха от Теплице, а Локомотив завърши наравно с Дукаджини от Косово.

Локомотив (София) не впечатли и стигна до хикс срещу косовари
Локомотив (София) не впечатли и стигна до хикс срещу косовари

В ролята на рефер влезе спортният мениджър на "железничарите" Иво Котев, който показа безпристрастност. В един момент шефът на "червено-черните" дори отмени дузпа в полза на "своя" тим, след като прецени, че бранител на Славия е играл с рамо в наказателното поле. Асистенти на Котев бяха двама адаши - Мартин Кушев от славистите и Мартин Стоилов от локомотивците. 

Славия с нова загуба в Турция, "белите" паднаха и от Теплице
Славия с нова загуба в Турция, "белите" паднаха и от Теплице

Заради напълно неофициалния характер на двубоя-тренировка двата отбора играеха по анцузи и смените се осъществяваха на принципа от хокея. Срещата се проведе при лошо време, като тя беше гарнирана с градушка и гръмотевици. 

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти