Нидерландски студент по журналистика посвети курсовата си работа на ЦСКА 1948

Нидерландски студент по журналистика посвети курсовата си работа на събитията около ЦСКА през 2016-а години и пътя на ЦСКА 1948 от софийските регионални групи до елита. Ето какво пишат в сайта си “червените”:

ЦСКА 1948 си върна трима футболисти, с които се раздели през лятото
ЦСКА 1948 си върна трима футболисти, с които се раздели през лятото

"Холандски студент по журналистика на име Йорис ден Хенгст от университета в Утрехт посети офиса на ЦСКА за интервю, част от курсовата му работа.

Ден Хенгст проведе и засне разговор със специалиста по връзки с обществеността на клуба – Деян Спасов, в който двамата обсъдиха развитието на ЦСКА 1948, пътя от софийската регионална група до елита и събитията около ЦСКА от 2016 г., довели до основаването на моралния наследник на клуба.

Основна тема в дипломната работа на студента по журналистика е противопоставянето на ЦСКА 1948 и ЦСКА-София, като това го провокира и да пристигне в София и да осъществи срещата с PR специалиста на клуба.

След проведенето интервю Йорис получи специален подарък - фланелка на ЦСКА, носена от футболист на „армейците“ в предходния сезон в efbet Лига, като той го прие с усмивка и задоволство.

Клубът пожелава на Йорис ден Хенгст успех в подготовката на курсовата му работа и благодари за интереса и отделеното време и внимание!“.

Снимка: cska1948.bg

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти