Венци: Сега да видим докъде ще стигнат спонсорираните неправомерно отбори

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде мнението си след равенството на тима на Златомир Загорчич с ЦСКА 1948. Той коментира и някои актуални теми около родния футбол.

ЦСКА 1948 и Славия изпратиха годината с горещо реми
ЦСКА 1948 и Славия изпратиха годината с горещо реми

"Това е футболът, една грешка на наш състезател, остави ни с десет човека, много се бориха момчетата, но ЦСКА изравни. Оценката ми за полусезона е много добра, предстои ни обаче много работа за пролетта. Почти всички отбори са с изравнени сили, но сега ще се види тези, които бяха спонсорирани неправомерно докъде ще стигнат. За селекцията питайте Загорчич. 

Духът се завърна, момчетата си повярваха, че могат. Винаги съм казвал, че Загорчич е може би най-подходящият човек за Славия. Той ще се развие още повече като треньор. Думите на новия премиер и Йордан Лечков? Не съм сигурен, че новият премиер е казал точно това. Смятам, че той не е запознат с темата и ако вникне по същество, ще види, че нещата не са така, както му ги представят някои хора. Всички допускат грешки, не само аз и Боби. 

В едно интервю Бербатов казва, че не може да управлява заедно с Боби Михайлов. Той не е дошъл с нещо да помогне, той е дошъл да управлява. Можеш да управляваш, когато знаеш материята - не тази от футболния терен, там, да - перфектен. Но говоря за друго, спекулира се, не искам да коментирам случаите с подкупите по време на конгреса, хората видяха, че нещата не са така, както им ги представяха. В никакъв случай. Дано държавата погледне към всички спортове, това е бъдещето на децата", каза шефът на славистите. 

Още от БГ Футбол

Виж всички