Стойчо: В България играем бавно! Далеч е времето, когато биехме Ливърпул - трябва да го върнем

Наставникът на ЦСКА - София Стойчо Младенов даде мнението си след загубата с 2:3 от Рома в Лигата на конференциите. Той изрази задоволство от играта на своите футболисти през второто полувреме. Специалистът си пожела да дойде време, в което да се записват победи като тези над Ливърпул и Нотингам в началото на 80-те години.

ЦСКА - София падна от Рома и слезе от европейската сцена, Чатакович и Вилдсхут вкараха
ЦСКА - София падна от Рома и слезе от европейската сцена, Чатакович и Вилдсхут вкараха

"Мисля, че с прекалено голям респект се отнесохме към Рома. Второто полувреме беше много по-добре, естествено! Разликата между българския футбол и италианския е огромна. Липсва ни динамика, в България играем по принцип много бавен футбол, има да надграждаме. Всичко става с много тренировки, в последното докосване е класата, за която говоря в последно време. Това можем да го подобрим през пролетта. Това е. 

27 ЦСКА - София - Рома

Представихме се добре в груповата фаза, но не показахме добри резултати. Противопоставяхме се като игра на отборите, днес също, но резултатите не бяха добри. Далеч сме от времето, когато играхме и побеждавахме Ливърпул, трябва да го върнем това време. Георги Йомов го заменихме поради контузия, надявам се да е лека, защото ни е много важен играч. Надявам се Чатакович да грабне своя шанс. Стабилност финансова, постоянство с класни играчи, работа - така ще се върнем където бяхме", каза Екзекутора на Ливърпул.

Още от БГ Футбол

Виж всички