Греъм Кери може да разтрогне с ЦСКА - София

По всяка вероятност Греъм Кери ще напусне ЦСКА - София след края на полусезона в родното първенство. Ирландецът вече е провел разговор със собственика на клуба Гриша Ганчев, в който е отправил молба договорът му да бъде прекратен, ако здравословното състояние на съпругата му не бъде подобрено в близките дни преди Коледа, пише "Мач Телеграф".Ас на ЦСКА - София си тръгна преди мача с Рома
Ас на ЦСКА - София си тръгна преди мача с Рома

Кери бе освободен от ЦСКА - София, за да се прибере в Ирландия, и ще пропусне срещите с Рома и Черно море. Все още няма информация кога халфът ще се върне в България.  Ако се стигне до раздяла между Кери и клуба, халфът вероятно ще си търси отбор на Острова. Не е изключено той да се завърне в бившия си клуб Плимут. Договорът му с "червените" е до 30 юни 2022 година. 

Греъм Кери, Родриго

"Възможно е Кери да не вземе участие повече през този сезон. Ние приемаме нещата такива, каквито са. От морална гледна точка ние нямаме право да го задържим, въпреки че се намираме в много тежка ситуация и точно хора като Кери и Варела са ни много необходими", коментира Стойчо Младенов.

Хапни като шампион с безплатна доставка от Takeaway.com!

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти