Стойчо: Тероризират Ганчев да дава за наем! Вярвам на Радев, Петков, Василев и Рашков - любимци са на народа

Старши треньорът на ЦСКА - София Стойчо Младенов направи интересно изказване, в което замеси някои от най-популярните политически лица в момента. Екзекутора на Ливърпул сподели на брифинга преди срещата с Рома в Лигата на конференциите, че вярва на президента Румен Радев и никога не виждал президент като него. Ето какво каза Младенов пред репортерите:

Младенов: Малтретират ЦСКА! На три от четирите софийски отбора нито веднъж не се е помагало
Младенов: Малтретират ЦСКА! На три от четирите софийски отбора нито веднъж не се е помагало

"Титан" подписа договор при предишното правителство, който зароби ЦСКА - на година да плащаме по 1 200 000. Защо да ги плащаме? На кого да ги плащаме? Защо на другите отбори се дава, а от нас се взима? Вярвам в Радев, нашия президент, не съм виждал такъв президент - с юмрука си излезе и разтресе цялата държава. Вярвам в Петков, Василев, Рашков - те са любимци вече на народа. Вярвам, че ще поправят тази неправда. 

Радостин Василев подхвана темата за "Армията", Кирил Петков поиска абсолютна прозрачност
Радостин Василев подхвана темата за "Армията", Кирил Петков поиска абсолютна прозрачност

От нас се взима! Венци каза, че на тях (Славия) никога не се е помагало. На Локомотив (София) също никога не се е помагало - тях ги излъгаха, че ще им дадат. Защо на едните дават, а от другите взимат? 

53 ЦСКА-София - Ботев (Враца)

Кой собственик ще влага в базата и в клуба непрекъснато, ще спонсорира определени спортове, Гриша Ганчев е помагал на всички спортове, и отгоре на всичко ще го тероризираме да дава за наем? Това е неправдата и вярвам сляпо на това ново правителство, че то ще я промени. Убеден съм! Феновете са прави да недоволстват, ние от държавата искаме само разрешително, не искаме помощ - като не ни се дава, поне да не ни се взема! Това е моето виждане. Нещата са такива, каквито са", каза Стойчо Младенов. 

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти