Краев: Една година ме мъчеше тази травма

Халфът на Левски Андриан Краев даде интервю за "Дспорт". Той отрече спекулациите, че брат му Божидар Краев е пред завръщане на "Георги Аспарухов". Дефанзивният полузащитник разкри повече за контузията си, след като вчера претърпя успешна операция в Германия. 

Титуляр на Левски се оперира в Германия
Титуляр на Левски се оперира в Германия

"Да, всичко мина наред. Вчера ме оперираха. Днес ми свалиха дренажите. Ставам, ходя. Ако всичко е наред, утре трябва да ме изпишат и да се прибирам към България. Това е най-важнот", започна Краев. 

"Стигна се дотук да ме оперират в Германия. Една година ме мъчеше тази травма. Минах през какви ли не доктори. Имаше малки периоди, в които не ме болеше, но не отшумяваше болката. На обезболяващи играем последните 5-6 месеца, но най-сетне трябваше да се оперирам", добави халфът. 

"Измъчих се и имам чувство, че психологически ми е влязъл този проблем в главата, че няма да ми мине. Надявам се, че всичко ще е наред. Не го пожелавам на никого. Строго специфично е. На един му минава с времето, друг с операция, трети с упражнения. Много, много неприятна травма.

Искахме да го направим с треньорския щаб. Казват, че около месец ще трае възстановяването. Преценихме така, за да съм готов за началото на подготовката. Заради тази травма изпуснах две подготовки. Влияе ми на физическата форма".

"Освен моето семейство и треньорът никой не знае, че съм контузен. Не исках да се разбира. Взимах силни обезболяващи хапчета. На мача не усещах болка, на другия ден беше много по-тежко, едвам ходих. Дълго време бутах и не се търпеше. Това беше най-правилното решение. Благодаря на треньорите, че се свързаха с тези специалисти".

"Както казва Валери Божинов „Когато аз знам какво ми е, само аз си знам какво ми е“. Не всичко е цветя и рози. Виждам един доста голям напредък при Мъри. Взехме и доста точки, което е хубаво. Видях статистиката, че за седем мача имаме шест сухи мрежи. След като направим една хубава подготовка, с новите попълнения ще сме още по-добри".

Андриан Краев отрече брат му Божидар да е пред завръщане на "Георги Аспарухов":

"Не знам за брат ми Божидар. С него не е говорено нищо. Той си е тук сега почива. Спекулации са. Не си говорим много по тази тема. Ще видим какво ще стане с него", завърши Краев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти