Ангел Петричев: Г-н Пардю, глашатай на лъжи ли сте?

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев отговори на Алън Пардю, който пред медиите на Острова разказа, че собствениците на разградския клуб притежават компанията, която държи телевизионните права за българския футбол. Ето какво отговори Петричев на съветника на акционерите в ЦСКА - София чрез официалната страница на Лудогорец във "Фейсбук".

Алън Пардю засегна собствениците на Лудогорец заради телевизионните права
Алън Пардю засегна собствениците на Лудогорец заради телевизионните права

"С изненада прочетох изказванията на г-н Алън Пардю пред английските медии и твърдението му, че собствениците на Лудогорец притежават телевизионните права за българското първенство. Едва ли заради норвежкият студ, по-скоро заради дългия престой в българската футболна действителност г-н Пардю влиза в ролята на глашатай на неистини. Безспорен факт е, че телевизионните права са собственост на Нова бродкастинг груп от доста време и колкото пъти да се повтаря лъжата, че братята Домусчиеви имат нещо общо, то няма да стане истина. 

Г-н Пардю би трябвало добре да знае, че титлата ще се реши на терена, където се вижда работата на футболните хора, към които и той се числи. Всичко останало е замазване на очите на публиката. Дали, когато ни го презентираха за треньор на Лудогорец, г-н Пардю е имал проблеми с телевизионните права?", попита изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев.

Хапни като шампион с безплатна доставка от Takeaway.com!

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти