Гледай на живо

Има ли индикации за завръщането на интригата във Висшата лига - Гледайте "Контра"

Караджов след мача с Левски: Настинах! Ники сега три дни ще е на масаж

Вратарят на Арда (Кърджали) Иван Караджов даде интересно мнение след края на двубоя с Левски (0:0). Националният страж направи коментар относно съдията Станимир Тренчев, а също така се пошегува, че е настинал от бездействие на голлинията.

Левски отново се препъна срещу Арда
Левски отново се препъна срещу Арда

"Надиграхме отбора на Левски, настинах, но сега ще се лекувам, както се казва. Поздравявам момчетата! Господинът в средата направи всичко, за да ни изнерви и да не покажем нашата игра, но радващо е, че направихме добър мач. Смяната на треньора е доста положителна, изпуснахме ЦСКА, днес се получи същото, трябва да продължаваме по същия начин. Треньорът има голяма роля за това, ние ще правим пък каквото зависи от нас. На 32 години съм, не съм срещал такова нещо (б.а. - визира наставника Славко Матич), доста хора трябва да вземат пример от него. 

Ники Михайлов: Този Левски не ми харесва, младите не могат да разгърнат потенциала си от страх
Ники Михайлов: Този Левски не ми харесва, младите не могат да разгърнат потенциала си от страх

Опитвахме се да играем футбол, Ники сега ще ходи три дни на масажи, сега и топките трябва да масажираме заради много ритане. Тримата симпатяги в черно обаче не искам да ги коментирам, на успокояващи съм след всеки мач! На "Армията" ни пребиват, тук ни пребиват. Прегледайте записа, той червените картони не ги вади. Ако аз бавих така от другата страна, сигурно щях да получа шест картона. После в националния отбор ядем шамари, псуват ни пък тук хората. Моето семейство кой ще го храни? Те си тръгват, палят си колите, лесно им е. И в Разград ще играем футбол, не се плашим с кой играем. Да може младите момчетата да се развиват, да отидат в чужбина да изкарат пари", заяви Караджата.

Още от БГ Футбол

Виж всички