Мъри: Не стана качествен мач, изпуснахме нарисувани точки срещу Ботев (Вр) и ЦСКА 1948

Наставникът на Левски Станимир Стоилов даде мнението си след нулевото равенство с Арда (Кърджали). Според специалиста "сините" са си тръгнали закономерно с точката. 

Левски отново се препъна срещу Арда
Левски отново се препъна срещу Арда

"Наистина труден двубой и за двата отбора, повече битка и желание. Не можехме да вземем повече с оглед на показаното. Да, с късмет някой можеше да вземе и трите точки, но не стана качествен двубой. Трябва да играем много по-уверено, с повече самочувствие. Трябва да работим, отсъстваха опитни футболисти. Виждам увереност във фаза "защита", но има неща, върху които трябва да работим. 

40 Арда (Кърджали) - Левски

Днес не изглеждахме по най-добрия начин кондиционно също, трябва да подобряваме кондицията си. Трябва да играем повече с топката, а ние дадохме инициативата през второто полувреме на отбора на Арда. Липсва ни достатъчно футболна увереност и класа, това ни създава все още проблеми в атакуващ план, но това може да се подобри във времето, с добавяне на класни състезатели, младите все още действат под голямо напрежение. Липсвата на Драган и Георги Миланов оказва влияние, защото те имат самочувствие върху контрола на топката, нивото на "А" група не е толкова заплашващо за младите, които трябва да работят и да се развиват. 

40 Арда (Кърджали) - Левски

Като не си спечелил мач срещу Ботев (Враца) на "Герена", това тежи. Срещу Ботев и ЦСКА 1948 имахме нарисувани шест точки, а взехме две. Трябва да добавяме класа, на този етап отборът е леко стабилизиран, играем с желание и амбиция, но очаквам още много повече от нашия отбор в интерес на истината. Надявам се като подсилим отбора и като се върнат опитните да подобрим контрола върху топката, ще трябва да се стабилизираме игрово и финансово. 

40 Арда (Кърджали) - Левски

Колкото повече мачове играем, толкова по-добре. Досега нямахме проблеми с травмите, играчите ще се възстановят. За мен беше приятно, че се проведе среща с феновете в моя роден град, присъства цялото ръководство почти, опитваме се да направим едно семейство. Първо трябва да можем да гледаме хората в очите, най-важното нещо е да помагаме на Левски, защото ние също сме привърженици. Привържениците държат Левски, те са нещото, което се е запазило през годините", заяви Мъри след срещата.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти