Стойчо Младенов разкри защо е сменил силно играещия Йомов, Юга и Жеферсон

Старши треньорът на ЦСКА - София Стойчо Младенов сподели мнението си след загубата с 0:2 от Бодьо/Глимт в Норвегия. Той заяви, че второто полувреме е било равностойно, но началото на двубоя и трудното адаптиране към терена е оказало влияние. Младенов разкри, че смените, които е предприел, са били с оглед на предстоящата важна среща с Лудогорец от efbet Лига.

ЦСКА - София "затъна" край Северния полюс
ЦСКА - София "затъна" край Северния полюс

"Мисля, че първото полувреме трудно се адаптирахме към терена. Трудно си препредавахме футболистите, закъснявахме. Исках да вкарам по-голяма агресия в средата на терена. Второто полувреме беше равностойно. Имахме нашите шансове, но в крайна сметка в един определен момент предпочетох да освежа средата на терена, а и с оглед на следващия мач. Смените ги предприех, за да съхраня част от играчите за следващия двубой. Смените на Йомов, Юга и Жеферсон бяха точно такива. 

Доволен съм, че завършихме мача без контузии. В такива мачове придобиваме опит. Всичко това ни е само от полза, един бонус за нашия отбор. Сравнихме, видяхме на какво ниво сме, къде трябва да засилим конкуренцията. Едно голямо благодаря на нашите фенове. Пристигнаха и подкрепяха ни непрекъснато", каза Стойчо Младенов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти