Николай Митов опроверга слуховете за Симеон Славчев

Футболният Хебър (Пазарджик) не игра контролен мач в поредната пауза на шампионата, но липсата на официални срещи бе запълнена по най-пълноценния начин за отбора. Старши треньоът Николай Митов коментира появилата се по-рано информация за отправена оферта към бившия футболист на Левски Симеон Славчев. 

"Специално на нас тази пауза ни дойде добре. Заради кадровите проблеми, които ни преследват цяла есен, от доста време бяхме принудени да играем с 13-14 футболисти. Натрупа се и умора в момчетата и затова отказах предложенията за контроли. Използваме времето да освежим отбора и да се подготвим за последната серия мачове преди зимната пауза, която ще дойде след месец време. В момента всичките ни мисли са насочени към поредното гостуване - това на Марек (Дупница) идния петък", сподели Митов пред "Марица".

От Хебър потърсили Симеон Славчев
От Хебър потърсили Симеон Славчев

"Той използва и възможността да отрече категорично появилата се по-рано информация за евентуално привличане в Хебър на бившия халф на Левски Симеон Славчев. "Аз съм меко казано учуден откъде идват тези спекулации и каква е целта им. Не съм водил разговори нито със Славчев (б.р. Симеон), нито с никой друг състезател. В момента не мисля за селекция, а единствено и само за доброто представяне на Хебър. Нека на наш гръб да не се пишат небивалици по пресата", призова Митов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти