Ръководството на Левски предложи нов договор на Здравко Димитров

Ръководството на Левски е предложило нов договор на Здравко Димитров и се очаква съвсем скоро крилото да подпише такъв с клуба, съобщава "Тема спорт". Настоящата сделка между двете страни изтича през лятото на следващата година и шефовете на "Герена" не искат да изпуснат атакуващия футболист без пари, защото той може да преговаря след Нова година с други клубове.

Спортно-техническият щаб на "сините" е много доволен от представянето на Здравко Димитров и наскоро помощник-треньорът Цанко Цветанов засипа с похвали крилото. Атакуващият футболист промени облика си под ръководството на Станимир Стоилов и засили играта си в дефанзивен план и много често помага на Иван Горанов полевия фланг, а силната му страна е добрата техника на скорост, с която много често преодолява противниковите защитници. "Сините" обмислят да предложат дългогодишен договор на Димитров, а при добра оферта от чужбина да го продадат на изгодна цена, която да внесе свежи пари в касата на клуба.

Здравко Димитров пристигна на "Герена" през лятото на 2019 година с трансфер от Септември (София) заедно с Асен Чандъров, но вторият не се задържа дълго в тима и бе върнат скоро на столичния тим, след което бе трансфериран в румънския Академика (Клинчени).

Друг приоритет пред ръководството на Левски е да подпише нов контракт и с Георги Миланов, след като настоящата сделка изтича също следващото лято. Лично Станимир Стоилов е настоял по-скоро да бъдат подписани двата договора и спокойно да прави стратегията си за пролетния дял от шампионата.

Наскоро Левcки преподписа с един от основните си футболисти. Андриан Краев удължи контракта си до лятото на 2024 година. Именно той бе от тези играчи с изтичащи договори след края на сезона.

Официално: Андриан Краев подписа нов договор с Левски
Официално: Андриан Краев подписа нов договор с Левски

Още от БГ Футбол

Виж всички