Ферарио Спасов: Интересува ме играта и поведението, не съм доволен, въпреки че победихме

Старши треньорът на Севлиево Ферарио Спасов сподели мнението си след минималната победа срещу Локомотив (Мездра). Наставникът изрази недоволство от играта и поведението на своите футболисти, въпреки че спечелиха трите точки днес.

Севлиево продължава добрата си серия след минимален успех над Локо в Мездра
Севлиево продължава добрата си серия след минимален успех над Локо в Мездра

"Това, че спечелихме с 1:0 и през по-голямата част гледахме как Локо (Мездра) си изгражда атаките и с лекота достигаше до нашето наказателно поле, ми дава основание да не съм доволен от играта на отбора. Имахме няколко момчета, които отсъстваха дълго и не издържаха физически. Всички ще кажат, че е хубаво, че победихме. Аз не съм от тези хора - мен ме интересува играта и поведението на футболистите. След втория дял от първенството доста отстъпихме от игровата форма, това е най-вече заради ограничения състав, с който разполагаме. Точките, които загубихме, бяха заради отсъствието на доста основни футболисти поради една или друга причина. 

Футболът е алогична игра - ние сме в челото на класирането, но моите критерии и разбирания са други. Спартак (Плевен) показва постоянство през цялата година. Имат много добри изпълнители. И днес трябваше да направим 2 принудителни смени, не знам с какъв състав ще разполагам за следващия мач. Всяка една грешка може да ни отдалечи фатално от лидера в таблицата", сподели Ферарио Спасов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти