Мюлер: Така и не “запалихме двигателя” на Байерн

Мюлер: Така и не “запалихме двигателя” на Байерн

Нападателят на Байерн (Мюнхен) Томас Мюлер изрази огромното си разочарование от загубата с 0:5 от Борусия (Мьонхенгладбах) за Купата на Германия.

Борусия (Мьонхенгладбах) направи Байерн (Мюнхен) за смях
Борусия (Мьонхенгладбах) направи Байерн (Мюнхен) за смях

“Така и не “запалихме двигателя” на Байерн. Само можем да се извиним на нашите фенове и да поздравим Гладбах. С изключение на Мануел Нойер, това беше катастрофално представяне от всички нас. Не бях виждал подобен колективен провал от отбор на Байерн в толкова важен мач. Именно за това е трудно да разберем какво точно стана, честно казано. Нямаме никакви аргументи за това представяне. Можете да поставите под съмнение всичко и ще бъдете прави. Трябва по някакъв начин да оставим този мач зад нас, защото ни остават само няколко дни преди следващия ни мач, който е в Берлин. Не съм преживявал подобна ситуация преди”, коментира Мюлер пред “Скай Германия”.

Футболистът също така изрази мнениенто за двубоя и с публикация в социалните мрежи: “Все още нямам думи за този мач. Това определено не беше в “стила на Байерн”. Трябва да се извиним на всички наши фенове и привърженици. Въпреки това трябва да подходим възможно най-професионално и да премахнем негативните мисли от главата ни до събота. Поздравление за Борусия”, написа той.

Още от Футбол свят

Виж всички