Босът на ФИФА също поздрави Борислав Михайлов

Президентът на ФИФА Джани Инфантино официално поздрави Борислав Михайлов по повод преизбирането му начело на Българския футболен съюз. В адреса си ръководителят на световния футбол подчертава важния принос на Михайлов за развитието на най-популярния спорт в България. Ето какво гласи писмото: 

УЕФА обяви изборната победа на Михайлов
УЕФА обяви изборната победа на Михайлов

"Скъпи г-н президент, Моля да приемете най-топлите ми и искрени поздравления по повод преизбирането Ви за президент на Българския футболен съюз с четиригодишен мандат на извънредния конгрес на БФС, проведен във вторник, 12 октомври 2021 г. в София. 

Ще се радвам да предадете поздравите ми и на членовете на Изпълнителния комитет, избрани и преизбрани заедно с Вас, като в същото време използвам случая да Ви благодаря за всичките Ви усилия, работата Ви и важния Ви принос за развитието на спорта ни и популяризирането на ценностите му в България. 

Изпращам на Вас и на екипа Ви най-добри пожелания за новия мандат и успех във всички предизвикателства занапред. Скъпи г-н президент, с нетърпение очаквам да продължим съвместната си работа за развитието и просперитета на футбола в България в следващите години. Футболно Ваш, Джани Инфантино".

Снимки: Gettyimages

Още от БГ Футбол

Виж всички