Лудогорец с важно съобщение към своите фенове относно предстоящия мач с Брага

Лудогорец напомня на своите фенове, че от утре (14 октомври) стартира свободната продажба на билетите за домакинския мач от груповата фаза на Лига Европа срещу Брага. Двубоят ще се играе на 21 октомври от 19.45 часа на стадион “Хювефарма Арена” в Разград. 

Официално: Лудогорец се раздели с Валдас Дамбраускас
Официално: Лудогорец се раздели с Валдас Дамбраускас

Входните талони ще се продават само на билетната каса на улица "Васил Левски" всеки делничен ден от 10.00 до 18.00 ч., както и в събота от 10.00. до 17,30 ч. В неделя гишето няма да работи. Цените на билетите за мача с Брага са следните: Сектор "В" 2, 3, 4 и 5 блок - 30 лв. Сектор "В" 1 и 6 блок - 20 лв. Трибуна "Моци” - 15 лв. Сектор “А1”, блок 1 – 20 лв. Сектор “А1" блок 2 – 30 лв. В сектор "Г" ще бъдат настанени гостуващите фенове на Брага. 

ПФК Лудогорец напомня, че поради пандемията от COVID-19 ще бъдат спазвани стриктно следните мерки, установени от УЕФА и местното законодателство: Билети ще се продават при 30% заетост от капацитета на стадиона. Спазване на физическа дистанция при влизане на стадиона и по време на футболната среща. Задължително носене на предпазна маска, закриваща носа и устата на територията на стадиона преди, по време и след мача. Влизането на стадиона ще става с представяне на декларация, че притежателят на билета е информиран за рисковете, свързани с COVID-19, и няма типичните за това заболяване симптоми. (Бланките ще са налични на билетната каса). Всички билети ще са поименни.

Още от БГ Футбол

Виж всички