Левски гони поне двама през зимата

Левски по всяка вероятност ще се раздели с поне двама футболисти през зимата, пише “Тема Спорт”. Треньорът на “сините” е направил своята преценка, след като повече от месец работи с отбора. Под прицел са Ивайло Найденов и Георги Александров. Първият има 400 минути от началото на сезона в първенството, а централният защитник - 326. 

Двамата получават все по-малко игрово време и в следващите месеци ще се мисли как да се процедира с тях. Има голяма възможност защитниците да бъдат пратени под наем в други отбори, но може да се стигне и до раздяла. 

През 2019 година Ивайло Найденов игра като преотстъпен в Арда, след което бе върнат на “Герена” и получи шанс на десния фланг на отбраната, но с представянето си не впечатли. 

При завръщането си Стоилов поиска Хосе Кордоба от Етър, а в сделката щеше да бъде включен и Георги Александров, който трябваше да играе под наем на “Ивайло”, но до такава сделка не се стигна и младокът остана на “Герена”. Мъри сподели, че той все още е млад и за момента няма как да измести Христос Шелис и Гьоко Зайков.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти