Лъчезар Петров: В Левски нещата са една идея по-спокойни

Изпълнителният директор на "Телематик Интерактив България ЕАД" Лъчезар Петров призна, че в Левски нещата са по-спокойно след продължаване на сътрудничеството между двете страни. Ето какво заяви Петров пред "Дарик":

Феновете на Левски официално поискаха виртуални билети за мача с Пирин
Феновете на Левски официално поискаха виртуални билети за мача с Пирин

"При всички случаи, след продължаването на партньорството с новия спонсор (Телематик Интерактив България ЕАД), сега нещата в Левски са една идея по-спокойни. Хубавото е, че в момента Левски започва с малки, бавни стъпки да върви по правилния път.

Това се вижда от феновете и в спортно-техническата част с назначението на Станимир Стоилов. При нашата работа нещата седят малко по-различно. За да може и тя да бъде усетена от феновете, ще трябва да мине малко време.

Една заплата на футболистите вече е изплатена. Сега се търси най-добрият модел за излизане от финансовата криза. Ясно е, че ако бяхме влезли в клуб без задължения, щяхме по-бързо да се оправим. Сега се работи по план за изчистване на задълженията. Трябват повече партньори от нашето ниво, за да може клубът да функционира нормално. Задълженията, които има Левски са напавени и чакат да бъдат обслужени. 

При всички случаи има още доста работа да бъде свършена по всички направления. Най-важното е да се намерят нови партньори, които да помагат за погасяването на задълженията. Смятам, че скоро клубът ще започне да генерира приходи", заяви Петров.

Хапни като шампион с безплатна доставка от Takeaway.com!

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти