Мъри: Не можем да нарисуваме нови играчи, питайте БФС и нашата администрация къде е Кордоба

Наставникът на Левски Станимир Стоилов обяви, че сините са загубили днешния шампионатен мач от Лудогорец с 2:4 заради детински и наивни грешки.

“Допуснахме прекалено детски и наивни грешки, за да вземем нещо срещу отбор като Лудогорец. Такива грешки не отиват на нивотно на мача и най-вече на името на нашия отбор. Но това са футболистите, не можем да нарисуваме нови. Трябва да продължим да работим. Допуснахме гол, когато бяхме в най-силните си минути през второто полувреме.

Такива детски и наивни грешки не е само до класа. Трябва да се работи. Отбележим гол и противникът ни го върне преди да се зарадваме. Други отбори не могат да се възползват, но Лудогорец ги наказва.

Мисля, че Шелис игра при по-голямо напрежение. Казах му да играе по-спокойно. Млад играч е, а и ние нямаме други опции. Защо го няма Кордоба? И аз си задавам такъв въпрос - питайте футболния съюз и нашата администрация.

Трябва да трупаме точки. Създадохме доста проблеми на Лудогорец, но загубихме. Трябва да побеждаваме и трупаме точки”, заяви Мъри.

Още от БГ Футбол

Виж всички