Младенов: Още една рутинна победа над Левски, можеше да вкараме и още

Наставникът на ЦСКА - София Стойчо Младенов бе много доволен от победата с 2:1 над Левски. Специалистът призна, че вече има натрупана умора у играчите, но все пак футболистите са успели да направят необходимото за трите точки в дербито. 

Червен обрат! Стойчо надхитри Мъри
Червен обрат! Стойчо надхитри Мъри

“От всичко съм доволен днес. Да, искаше ни се покажем и по-добра игра, но вече има умора у футболистите. Видяхте, че липсваше агресия, но въпреки това направихме това, което бе нужно и постигнахме още една рутинна победа срещу Левски”, каза Младенов. 

Мъри: Разочарован съм, виждам неуверени футболисти, но можеше и да спечелим
Мъри: Разочарован съм, виждам неуверени футболисти, но можеше и да спечелим

“Сега трябва да се освежим и да влезем добре в следващия мач. Когато има умора тя неминуемо се отразява. От нищо Левски съумя да отбележи гол, което ни принуди да вдигнем оборотите през второто полувреме. Имахме възможности да вкараме и трети и четвърти гол. Важното е, че създаваме положения. Ние отдаваме заслуженото на Левски. Те винаги в такива моменти намират сили да изиграят мач на върха на силите си”. 

“Любовта между мен и феновете е безгранична. Всички победи над Левски са изключително специални и важни. Това е мачът на сезона и ние трябва да го спечелим на всяка цена”, завърши Младенов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти