Мъри: Разочарован съм, виждам неуверени футболисти, но можеше и да спечелим

Наставникът на Левски Станимир Стоилов обяви, че е разочарован от поражението, което сините допуснаха от ЦСКА - София с 1:2. Мъри е категоричен, че се е получил равностоен мач, но през втората част неговият отбор е отпаднал физически, което не е добре.

"Стана равностоен мач. Мач, който както загубихме, така можехме и да спечелим. Победи по-опитният отбор. Имаше желание и амбиция, но не видях увереност и самочувствие. Видях грешки в защита. По-опитният отбор наказа две наши грешки и победи в равностоен мач.

Разочарован съм, не е приятно да загубиш.

Видимо е, че докато сме свежи има динамика, създаваме положения. През второто нямаме мощ и сила. Имаме проблеми в завършващия удар и подаване.

Дано хората не чуят елементарните ни подсказвания. В мъжкия футбол не е нормално да подсказваме такива неща на футболистите.

Ние сме Левски и трябва да печелим. Феновете държат Левски, но е явно, че за нещо голямо в класирането не можем да мислим. Виждам неуверени футболисти и несигурен контрол на топката. Не изглеждаме добре след 60-ата минута. Трябва да подобряваме индивидуалната класа.

Трябва да играем още по-добре. Предстои сблъсък с многократния шампион на България. Трябва да играем още по-добре и да спечелим", заяви Стоилов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти