Петър Колев: Вкарва се изключителен негативизъм отвън

Наставникът на Берое Петър Колев даде мнението си след равенството на своя тим с Арда. Двата тима завършиха при резултат 1:1, а треньорът говори и за скандиранията “оставка”, които получи в края на мача от привържениците на “заралии”.

Прекрасен гол на Жуниньо попречи на Берое да запише първа победа над Арда
Прекрасен гол на Жуниньо попречи на Берое да запише първа победа над Арда

“В отборът на Арда влезе един футболист, който ни попречи да победим. Класен играч, който с хубав удар вкара гол. Смятам, че играхме хубав мач, но за пореден път изпускаме толкова чисти положения. Когато не затваряш мача, е така. Изключителен негативизъм се вкарва отвън, който няма как да не се отразява. Той не е свързан с резултатите на отбора нито с играта, а с други неща. Скандиранията на привържениците са следствие, не говоря за тях.

Каквото имам, ще го дискутирам с ръководството и ако има нещо, те ще ми го кажат. Ние още се изграждаме. Доста нови хора, може би донякъде е логично да получаваме такива голове, защото сме отбор с 13 нови и може да се допусне колебание в реузлтатите. Смятам, че от последните 3 мача ние играем по-добре и лека-полека вървим нагоре.

Имайте предивд, че Арда е изключително организиран отбор, състезатели, които повече време играят заедно, имат стиковка и колективен дух и е трудно да се играе срещу тях”, заяви Колев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти