Илиан Илиев: Черно море ще пътува 3500 километра за 10 дни

Треньорът на Черно море Илиан Илиев разкри очакванията си за домакинския двубой с Локомотив (София) в събота от 17,30 часа на "Тича". 

"Моята и на помощниците ми цел е да вдигнем футболистите за мача с Локомотив, тъй като психологически малко им е паднал гардът след двете загуби. Тренираме с настроение през седмицата и се надявам да изиграем добър мач" каза за "Петел" Илиан Илиев. 

"Срещата е трудна, тъй като Локомотив показа, че е отбор, който трудно губи, а разполага и с качествени футболисти. Отделно теренът ни не е в идеално състояние, което ще затрудни допълнително играчите на двата тима", каза още Илиев. 

"Още не знаем дали ще може да използваме новото попълнение Евгений Сердюк, тъй като той трябва да получи разрешение за пребиваване и за работа в България. Зе Гомеш се завръща след изтърпяно наказание, но отново ще бъдем без Родриго Вилела и Цветомир Панов, които не са готови за игра.

Грешки винаги се допускат, важното е да излезем и да играем с желание. Дано футболистите ни да имат силен ден и с отборен дух и подкрепата на публиката да спечелим. Важно е да победим и за самочувствие, тъй като след това до новата пауза в първенството ни предстоят три гостувания в Перник, Благоевград и Кърджали, и ще пътуваме 3500 км за 10 дни", завърши Илиан Илиев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти