Боби Цонев: Ние футболистите сме виновни

Халфът на Левски Борислав Цонев заяви, че футболистите са виновни за лошите резултати и треньорът не носи никаква вина след третото поредно поражение от началото на сезона. 

Исторически резил на "Герена"! Левски копае дъното в efbet Лига
Исторически резил на "Герена"! Левски копае дъното в efbet Лига

"Неприятно е да говоря в момента. Не сме щастливи и не се чувстваме добре. Имаме мач след пет дни и надявам се да изчистим главите. Играем пак на „Герена“ и дано победим. Точно какво трябва не мога сега да кажа. Ясно е, че ние сме си виновни. Треньорът няма вина в момента. В съблекалнята трябва да се сплотим и да започваме да побеждаваме", каза Цонев. 

25 Левски - Арда

"Ние сме млад отбор, но не трябва да се оправдаваме, защото сме Левски. Не показваме на терена, въпреки че не играхме лошо в предишните двубои. Треньорът не е виновен. Имаме си проблеми – аз, брат ми, Жоро Миланов е от три дни тук. Надявам се в следващите мачове всички да сме на линия и да помогнем на отбора. Публиката е уникална и такава подкрепа никъде не съм виждал. Надявам се и ние да дадем нещо. Много неща трябва да променим срещу Царско село, но най-важното е да спечелим трите точки, защото са жизнено важни за клуба“, добави още Боби.

Възползвай се от безплатна доставка от Takeaway.com в дни с мачове от Шампионска лига. Поръчай тук.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти