Правилно решение или грешка? Бивши национали дискутират тактиката на Кейн

Правилно решение или грешка? Бивши национали дискутират тактиката на Кейн

Бившите национали на Англия Рио Фърдинанд и Джейми Карагър са на различно мнение по въпроса за решението на Хари Кейн да не се появи в Тотнъм днес. Капитанът трябваше да се завърне от ваканция и да премине медицински прегледи, но изобщо не го направи. Все още няма официална информация за случващото се, но според “Скай Спортс” нападателят нарочно прави това с цел да форсира продажбата си в Манчестър Сити.

“Не твърдя, че тактиката на Кейн е неправилна (ако вярваме на това, което се говори). Хари иска трофеи, а няма да стане по-млад”, написа Фърдинанд в “Туитър”. На това Карагър отговори със следното: “Не см съгласен, защото според мен е грешно решение да не се явиш за тренировка. Всички знаем, че той иска да си тръгне и напълно разбирам защо. Но заради самия трансфер Хари не трябва да позволява да опетнява името си или да разваля връзката си с феновете, които го имат за идол. Тотнъм винаги ще е НЕГОВИЯТ клуб”. 

Според информациите Манчестър Сити е готов да плати 100 млн. паунда и да прибави един футболист. Паралелно с това тимът на Джосеп Гуардиола преговаря и с Астън Вила за Джак Грийлиш, като офертата там също е за 100 млн. 

Феновете на Тотнъм реагираха остро на новината за Хари Кейн
Феновете на Тотнъм реагираха остро на новината за Хари Кейн

Още от Футбол свят

Виж всички